skip to Main Content

Neem een zonneboiler als antwoord op stijgende gasprijzen

Met een zonneboiler bespaart u op uw gasrekening. Doordat je minder CO2 uitstoot, levert u ook een bijdrage aan het verminderen van de klimaatverandering. De besparing op uw energierekening is alleen maar groter als u nu nog een elektrische boiler hebt.

Omdat we minder aardgas moeten gaan gebruiken, zal de gasprijs in de komende jaren zeer waarschijnlijk verder stijgen. Daardoor verdient u een zonneboiler sneller terug.

Ook de combinatie met een (hybride) warmtepomp maakt een zonneboiler extra interessant, omdat u dan zowel voor verwarming als voor warm water op gas kunt besparen.

Als u al zonnepanelen (die elektriciteit opwekken) op je dak hebt liggen en er is nog plaats, dan kan een zonneboiler een prima tweede stap zijn.

Ook bij dit product zijn er verschillende mogelijkheden tot de afkoop hiervan. Dit kan in een keer, maar ook bijvoorbeeld in maandelijkse betalingen. Alles om een zo groot mogelijk publiek aan te trekken, en zoveel mogelijk mensen te kunnen laten meehelpen aan de c02 reductie!

Door de steeds veranderende wetswijzigingen betreft subsidies en aftrekposten ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Geen nood, wij nemen u aan de hand mee en maken stapsgewijs de fiscale aspecten inzichtelijk voor u. Of het nu voor uw eigen huis is, of voor op de zaak, laat niet onbewust geld liggen door geen gebruik te maken van de subsidies, die die overheid hiervoor in het leven heeft geroepen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen op uw energierekening? Neem vrijblijvend contact op.

+31 (0) 20 209 1167