skip to Main Content

Over GoodChoice

Wij zijn GoodChoice. En wij zien het als onze missie om de veiligheid en duurzaamheid in elke woning en bedrijfspand te waarborgen met hoogstaande oplossingen.

Wij zijn het eerste beveiligingsbedrijf in Nederland wat zich volledig bezighoud met de duurzame ontwikkelingen op de markt. Deze zijn dus ook al toegepast in al onze producten. Voor dezelfde aantrekkelijke prijzen als u van ons gewend bent. U betaald dus geen cent extra voor de duurzaamheid terwijl u toch uw steentje bijdraagt aan de Co2 uitstoot. Een dubbele winst dus.

Dagelijks gaan onze adviseurs op pad om Nederland weer een stukje veiliger en duurzamer te maken. Door onze breed inzetbare kennis en expertise kunnen we in elke woon/werk situatie een oplossing aanbieden op maatwerk die aansluit op uw wensen en behoeften. Het maakt ons dus niet uit of u zich nou in een rijtjeshuis, vakantiehuis, vrijstaande woning, appartement of kantoor bevind. Vanuit ons kantoor in Weert sturen wij ons buitenteam van professionele vakmensen aan naar elke plaats binnen Nederland.

Waarom GoodChoice?

  • Breed inzetbare kennis en expertise
  • Voor iedere woon/werk situatie een oplossing
  • Alles is draadloos, met versleutelde verbinding
  • Uw huis/bedrijf tegen inbraak en brand beschermd
  • Duurzame en innovatieve producten
  • Oplossingen op maat voor C02-reductie
  • Beheer alles met uw smartphone of tablet
  • Vrijblijvende offerte op maat

beveiligingscamera

Vrijblijvende offerte voor uw woning of bedrijf ontvangen?

We bespreken graag met u, uw woon/werk situatie en komen met een passend advies voor de veiligheid en/of duurzaamheid. Na een korte inventarisatie krijgt u een advies en kostenplaatje. Zo is direct duidelijk wat u van ons kan verwachten, zonder kleine lettertjes. Daar houden we van bij GoodChoice!

Wilt u vrijblijvend een advies en offerte ontvangen? Dan kunt u het contactformulier invullen, en bellen naar 020 209 1167. Of mailen naar info@goodchoice.nl. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening!

+31 (0) 20 209 1167