skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

De inbraakbeveiliging van uw woning in Weert door GoodChoice

Bent u op zoek naar alarmsysteem of bewakingscamera die uw woning in Weert optimale veiligheid biedt? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van GoodChoice. Wij verkopen verschillende soorten beveiligingsoplossingen zoals een alarmsysteem, bewegingsdetector en beveiligingscamera. Onze producten zijn van topkwaliteit en bieden de gewenste veiligheid. Wilt u meer te weten komen over GoodChoice als veiligheidsspecialist? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Lees dan snel verder. Wilt u direct een van onze producten aanschaffen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Maak kennis met GoodChoice

GoodChoice is specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen. Wij verkopen topproducten die de veiligheid van uw woning in Weert kunnen optimaliseren. Wij hebben daarnaast de nodige kennis en expertise in huis om u te helpen met het uitkiezen van een systeem dat past bij uw situatie. Het GoodChoice kantoor is ook te vinden in Weert. Maar ook buiten Weert staan wij voor u klaar met passende veiligheidsoplossingen. Neem contact met ons op en geef uw wensen wat betreft een alarmsysteem of beveiligingscamera aan ons door.

Een alarmsysteem voor uw woning in Weert

Een geavanceerd alarmsysteem helpt bij de beveiliging van uw woning in Weert. GoodChoice heeft verschillende alarmsystemen in haar assortiment zoals het Verisure Smart alarm. Dit smartalarm is erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie en maakt bij een alarm direct verbinding met de meldkamer. Op deze manier kan er accuraat gehandeld worden wanneer de veiligheid van uw woning in het geding komt. Ook voor een smartphone thuis- alarmsysteem kunt u terecht bij GoodChoice. Het alarmsysteem van het GoodChoice huismerk geeft direct een melding op uw mobiel wanneer het alarm afgaat in uw woning in Weert.

Voordelen van camerabeveiliging van GoodChoice

Bent u op zoek naar een goede bewakingscamera voor uw woning in Weert? Dan is het GoodChoice camerasysteem misschien wat voor u.

De camerabewaking biedt onder andere de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • U kunt live meekijken, opnemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging
  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie

Weert

Wat zijn uw veiligheidsbehoeftes in Weert? GoodChoice heeft verschillende pakketten zoals het basispakket, het premiumpakket en het camerapakket. Bekijk samen met onze specialist welk pakket bij uw situatie in Weert past.

Neem contact met ons op en profiteer van onze acties

Koopt u een alarmsysteem pakket van GoodChoice in Weert? Dan krijgt u een gratis tablet van ons. Tevens kunt u profiteren van onze cashbackactie. Bent u eigenaar van een GoodChoice systeem? En brengt u een nieuwe klant aan? Dan ontvangt u van ons €100,- cashback. Voor meer informatie over onze acties en de aanschaf van inbraakbeveiliging belt u naar 020-2091167, mailt u via info@goodchoice.nl of vult u het online contactformulier op onze website in. Laat ons weten welke eisen u stelt aan een alarmsysteem of camerabeveiliging in Weert.

+31 (0) 20 209 1167