skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

De inbraakbeveiliging van uw woning in Venray door GoodChoice

Zoekt u in regio Venray een bedrijf waar u terecht kunt voor een passend alarmsysteem of bewakingscamera? Neem contact op met de beveiligingsspecialisten van GoodChoice. GoodChoice heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van beveiligingsoplossingen zoals een alarmsysteem, bewegingsdetector en beveiligingscamera. Door beveiligingsproducten van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden, kunnen wij mensen in heel Nederland helpen met het optimaliseren van de veiligheid van hun woning en omgeving. Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn voor de beveiliging van uw woning in Venray.

Maak kennis met GoodChoice

GoodChoice heeft als missie om de veiligheid van uw woning en de omgeving te waarborgen. Het aanschaffen van een geavanceerde inbraakbeveiliging kan daarbij helpen. Wij hebben de nodige expertise en kennis in huis om u te begeleiden bij het kiezen van een beveiligingscamera of alarmsysteem dat past bij uw woning in Venray. Ons kantoor is gevestigd in Weert. Onze experts vertrekken vanuit Weert door heel Nederland om bij u thuis een passende veiligheidsoplossing te verwezenlijken.

Een alarmsysteem voor uw woning in Venray

Wilt u uw woning in Venray uitrusten met een geavanceerd alarmsysteem? GoodChoice heeft precies het alarmsysteem dat u nodig heeft. Wilt u een van de meeste geavanceerde modellen dat momenteel op de markt te verkrijgen is? Dan is het Verisure Smart alarm wat voor u. Het smartalarm heeft een meldkamerkoppeling die bij een alarm direct verbinding maakt met de meldkamer via een SIM-kaart en het internet. Bent u op zoek naar een smartphone thuis- alarmsysteem voor in Venray? In ons assortiment vindt u het alarmsysteem van het GoodChoice huismerk. Bij detectie ontvangt u direct een melding op uw mobiel. Zo kunt u snel handelen en de veiligheid bewaren.

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Een goed camerasysteem optimaliseert de veiligheid van uw woning uw omgeving. GoodChoice heeft een bewakingscamera die heel veel voordelen biedt.

Bij aanschaf van de camerabewaking profiteert u in Venray onder andere van het volgende:

  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • U kunt live meekijken, opnemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging
  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie

Venray

GoodChoice biedt verschillende pakketten aan, het basispakket, het premiumpakket en het camerapakket. Onderzoek samen met onze specialist welke pakket voldoet aan uw veiligheidsbehoeftes en past bij uw situatie in Venray.

Neem contact met ons op en profiteer van onze acties

Bij aanschaf van het GoodChoice alarmsysteem pakket ontvangt u een gratis tablet in Venray. Maar u profiteert ook van onze cashbackactie. Bent u al klant van GoodChoice? En brengt u een nieuwe klant aan? Dan krijgt u €100,- cashback. Bel ons voor meer informatie over deze acties of de aanschaf van onze inbraakbeveiliging. Ons telefoonnummer is 020-2091167 en ons e-mailadresinfo@goodchoice.nl. U kunt ons ook benaderen via het online contactformulier op onze website. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen wat betreft een alarmsysteem of camerabeveiliging in Venray.

+31 (0) 20 209 1167