skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Inbraakbeveiliging van uw woning in Venlo

Wenst u uw woning in Venlo uit te rusten met een alarmsysteem of bewakingscamera van topkwaliteit? Maak dan kennis met GoodChoice, een echte specialist op het gebied van bewakingsoplossingen. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende beveiligingssystemen zoals een alarmsysteem, bewegingsdetector en beveiligingscamera. De producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en bieden u de gewenste veiligheid in Venlo. Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten die wij verkopen? Of wenst u direct een inbraakbeveiliging aan te schaffen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Maak kennis met GoodChoice

GoodChoice focust zich de op de verkoop van beveiligingsproducten. Met deze brand- en inbraakbeveiliging willen wij de veiligheid van uw woning en omgeving waarborgen. Met de nodige kennis en expertise op het gebied van beveiligingsproducten zijn wij in staat om een alarmsysteem of bewakingscamera te vinden die past bij uw situatie in Venlo. Ons kantoor is gevestigd in Weert. Onze experts helpen van daaruit mensen door heel Nederland met het optimaliseren van de veiligheid van hun woning.

Een alarmsysteem voor uw woning in Venlo

Wilt u uw woning in Venlo voorzien van een geavanceerd alarmsysteem? GoodChoice heeft verschillende alarmsystemen. Onder andere het echte topmodel Verisure Smart alarm. Dit smartalarm is uitgerust met een meldkamerkoppeling. Wanneer het alarm afgaat wordt er via een SIM-kaart en het internet direct verbinding gemaakt met de meldkamer. Men kan dan zo snel mogelijk de gewenste hulp bieden. Wenst u een smartphone thuis- alarmsysteem? Dan is het alarmsysteem van het GoodChoice huismerk wat voor u. Dit alarmsysteem geeft u bij een alarm in Venlo direct een melding op uw mobiel.

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Wilt u uw huis in Venlo voorzien van geavanceerde camerabewaking? GoodChoice heeft precies het camerasysteem dat u nodig heeft.

Deze beveiligingscamera biedt onder andere de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • U kunt live meekijken, opnemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging
  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie

Venlo

GoodChoice biedt verschillende pakketten die aansluiten bij uw veiligheidsbehoeftes. U kunt kiezen voor het basispakket, het premiumpakket en het camerapakket. Onderzoek samen met onze specialist welk pakket past bij uw situatie in Venlo.

Neem contact op en profiteer van onze acties

Schaf via GoodChoice een alarmsysteem pakket aan in Venlo en ontvang een gratis tablet. Tevens kunt u profiteren van onze cashbackactie wanneer u eigenaar bent van een GoodChoice systeem. Brengt u een nieuwe klant aan? Dan krijgt u van ons €100,- cashback. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze acties? Of wilt u direct onze inbraakbeveiliging aanschaffen? Bel dan naar 020-2091167, mail via info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Wij horen dan graag wat u wensen zijn voor een alarmsysteem of camerabeveiliging in Venlo.

+31 (0) 20 209 1167