skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Uw inbraakbeveiliging in Tilburg goed geregeld met GoodChoice

Wilt u een alarmsysteem of camerabewaking van topkwaliteit installeren in uw woning in Tilburg? Bij GoodChoice zit u goed. Wij zijn experts op het gebied van beveiligingsoplossingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw beveiligingscamera, alarmsysteem en bewegingsdetector. Wij staan voor uitstekende service en producten van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u weten wat een alarmsysteem of bewakingscamera voor u kan betekenen? Of bent u van plan direct een camerasysteem aan te schaffen voor uw woning in Tilburg? Neem dan direct contact met ons op!

Wij zijn GoodChoice

Niet alleen in Tilburg verkopen wij camera- en alarmsystemen, maar door heel Nederland. Onze producten waarborgen de veiligheid van uw woning of pand optimaal. GoodChoice beschikt over de nieuwste kennis op het gebied van beveiliging, waardoor wij voor iedere situatie een passende oplossing kunnen bedenken. Wij zijn gevestigd in Weert, van waaruit onze experts door het gehele land trekken. Wenst u meer informatie over ons bedrijf? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Een alarmsysteem voor uw woning

Wilt u een alarmsysteem in uw woning in Tilburg laten installeren? Dan kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment alarmsystemen. Zo bieden wij onder andere het Verisure Smart alarm aan. Dit alarm beschikt over een speciale meldkamerkoppeling, waardoor er direct verbinding wordt gemaakt met de meldkamer via een SIM-kaart en het internet. Dit alarmsysteem is tevens officieel erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De garantie die u krijgt? Levenslang. Het GoodChoice huismerk alarm is tevens zeer aan te reden. Dit is een smartphone thuis-alarmsysteem, die direct met een SIM-kaart en het internet werkt. Indien uw alarm afgaat, ontvangt u meteen een melding op uw telefoon.

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Wilt u uw woning voorzien van het beste camerasysteem? Bekijk dan eens het assortiment van GoodChoice.

Al onze camerasystemen bieden u de volgende aantrekkelijke voordelen:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • De mogelijkheid om live mee te kijken, op te nemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

Tilburg

Goed om te weten, is dat u bij ons uit drie verschillende pakketten kunt kiezen. Onze specialist adviseert u graag omtrent het beste beveiligingspakket voor u.

Neem contact op voor uw beveiliging in Tilburg

Wenst u in Tilburg een alarmsysteem of beveiligingscamera van GoodChoice te bestellen? Dan hebben wij een mooie cashbackactie voor u. Deze actie houdt in dat iedere klant die bij ons een alarmsysteem bestelt en een nieuwe klant aanbrengt wel €100,- terug ontvangt. En, bij de installatie van een beveiligingsinstallatie ontvangt u tevens een gratis tablet. Wilt u meer informatie omtrent onze producten of acties? Of wilt u meteen een bewakingscamera of alarmsysteem aanschaffen? Neem dan contact met ons op middels
020-2091167, stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen dan spoedig bij u in Tilburg langs om uw nieuwe alarmsysteem geheel naar wens te installeren!

+31 (0) 20 209 1167