skip to Main Content

Bestuur uw gordijnen op afstand

Met onze elektrische systemen bedient u alle gordijnen gebruiksvriendelijk via uw smartphone of een enkele afstandsbediening. Doordat de gordijnen elektrisch zijn, raken ze minder snel beschadigd en vuil en hangen ze zonder moeite altijd perfect. U kunt vooraf een bepaalde tijd instellen dat de slimme gordijnen open of dicht gaat, of dat ze alleen in vooraf bepaalde ruimtes in beweging komen.

Stelt u voor, u word op een vooraf ingestelde tijd gewekt door de muziek van uw smartphone. Terwijl u langzaam aan het ontwaken bent schuiven de gordijnen al open en schijnt het daglicht uw tegemoet. U begint met frisse energie uw nieuwe dag. Ziet u de voordelen al van deze toevoeging op uw Smart Home?

Anders dan de meeste systemen is ons systeem erg makkelijk te installeren en aan te passen. Het systeem is voorzien van een accu, die in tegenstelling tot batterijen (waar de meeste gordijnsystemen van voorzien zijn) erg lang meegaan. Ook buitenshuis, waar u dan ook bent, zijn de gordijnen eenvoudig en direct te bedienen.

+31 (0) 20 209 1167