skip to Main Content

Nóg meer controle met de slimme garagedeur

Nu is er de mogelijkheid om zelfs uw garagedeur slim te maken! Met een grote verscheidenheid aan inbouwmodules is het product in principe geschikt voor elke garagedeur. De deur is uiteraard vanaf u smartphone of tablet te bedienen, waar u ook bent. U kunt de deur zo instellen, dat zodra u binnen de instelde zone komt binnenrijden de deur automatisch voor u opengaat.

Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld de slimme deurbel. Zo kan een pakketbezorger, nadat deze aangebeld heeft in samenspraak met u het pakketje in de garage leggen. U kunt er ook voor kiezen de deur maar een klein stuk open te doen, zodat u de opening net groot genoeg maakt dat de postbezorger het pakketje onder de deur kan schuiven. Het is allemaal regelbaar met de handige app die u erbij geleverd krijgt.

Door het grote aantal verschillende garagedeuren die er op de markt te verkrijgen zijn, is een aanbod op maat voor dit product essentieel. Er word altijd een bezoek vooraf ingepland om samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw garagedeur.

Vraag nu dit vrijblijvende bezoek aan!

+31 (0) 20 209 1167