skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Inbraakbeveiliging van uw woning in Sittard door GoodChoice

Bent u in de omgeving van Sittard op zoek naar een veiligheidsexpert die een alarmsysteem of camerabewaking van topkwaliteit levert? GoodChoice is de specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen in de vorm van een alarmsysteem, bewegingsdetector of beveiligingscamera. Wij willen met onze topproducten iedere woning in Nederland een optimale beveiliging bieden. Heeft u interesse in een nieuwe bewakingscamera of alarmsysteem? En wenst u uw woning in Sittard optimaal te beveiligen? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met GoodChoice

Als specialist op het gebied van camera- en alarmsystemen willen wij de veiligheid in uw huis en omgeving waarborgen. De beveiligingsexperts van GoodChoice hebben alle kennis en expertise in huis om in iedere situatie een passende beveiligingsoplossing te vinden. Of u in Sittard nu woont in een rijtjeshuis of een vrijstaande woning; wij zijn altijd in staat om u op de juiste manier te helpen. Het kantoor van GoodChoice is gevestigd in Weert. Onze experts trekken vanuit deze plek door heel Nederland om te helpen met het realiseren van een optimale beveiliging.

Alarmsysteem voor uw woning in Sittard

Wilt u uw woning in Sittard optimaal beveiligen met een alarmsysteem? Dan zit u helemaal goed bij GoodChoice. Wij hebben verschillende soorten alarmsystemen in ons assortiment zoals het Verisure Smart alarm. Dit geavanceerde systeem heeft een meldkamerkoppeling waardoor er bij een alarm direct verbinding wordt gemaakt met de meldkamer via een SIM-kaart en het internet. Wanneer u dit systeem koopt, krijgt u een levenslange garantie. Het GoodChoice huismerk alarm is ander alarmsysteem in ons assortiment. Dit systeem is een zogenaamd smartphone thuis-alarmsysteem. Om verbinding te maken wordt gebruik gemaakt van een SIM-kaart en het internet. Wanneer er wordt ingebroken in uw woning in Sittard, ontvangt u direct een melding op uw mobiel.

Voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Bent u op zoek naar een camerasysteem voor uw woning in Sittard? Ook dan kunt u terecht bij GoodChoice.

Het camerasysteem dat wij verkopen biedt de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • De mogelijkheid om live mee te kijken, op te nemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

Sittard

Heeft u in Sittard interesse in onze inbraakbeveiliging? Dan heeft u keuze uit drie pakketten. Vraag onze specialist om hulp bij het uitkiezen van een pakket dat past bij uw situatie.

Neem contact op en profiteer van onze acties

Wanneer u in Sittard een alarmsysteem of bewakingscamera via GoodChoice aanschaft, profiteert u van onze speciale cashbackactie. Heeft u inbraakbeveiliging van GoodChoice? En brengt u een nieuwe klant aan? Dan ontvangt u van ons €100,- cashback. Een andere actie is dat u bij de aankoop van een beveiligingssyteem een gratis tablet krijgt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of als u direct een alarmsysteem of camerabewaking wilt aanschaffen. U bereikt ons via 020-2091167 en info@goodchoice.nl of u vult het online contactformulier op onze website in. Wij voorzien u dan graag van een nieuw alarmsysteem of camerabewaking in Sittard.

+31 (0) 20 209 1167