skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Inbraakbeveiliging van uw woning in Roermond door GoodChoice

Wilt u uw woning in Roermond optimaal beveiligen met een alarmsysteem of met camerabewaking van een uitstekende kwaliteit? Neem dan contact op met de specialisten van GoodChoice. Wij zijn expert op het gebied beveiligingsoplossingen en helpen u met het vinden van een inbraakbeveiliging die perfect past bij uw situatie. Wij verkopen onder andere een alarmsysteem, bewegingsdetector en beveiligingscamera van topkwaliteit. Wilt u een alarmsysteem of bewakingscamera aanschaffen voor uw woning in Roermond? Benader ons en geef uw wensen aan ons door.

Maak kennis met GoodChoice

GoodChoice is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van alarm- en camerasystemen. Onze missie om de veiligheid van uw woning en de omgeving te waarborgen. Wij hebben veel kennis en expertise in huis en zijn daardoor in staat om voor iedere situatie een passend systeem te vinden. Vanuit ons hoofdkantoor in Weert trekken onze veiligheidsexperts door heel Nederland om een optimale veiligheid bij u thuis te realiseren.

Alarmsysteem voor uw woning in Roermond

Bij de aanschaf van een alarmsysteem voor uw woning in Roermond, heeft u de keuze uit verschillende modellen. Het eerste model dat wij verkopen is het Verisure Smart alarm. Dit alarmsysteem is uitgerust met een meldkamerkoppeling die direct verbinding maakt met de meldkamer wanneer er een alarm afgaat. Dit systeem is momenteel het meest geavanceerde alarmsysteem op de markt. Een andere systeem is het GoodChoice huismerk alarm. Dit is een zogenaamd smartphone thuis-alarmsysteem. Bij een alarm in Roermond krijgt u direct een melding op uw mobiel.

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Wilt u uw woning in Roermond voorzien van een camerasysteem? Kies dan voor een beveiligingscamera van GoodChoice.

Deze camerabewaking biedt u de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • U kunt live meekijken, opnemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

Roermond

Neem vandaag nog contact met ons op en kies een van onze drie pakketten. Moeite met kiezen? Vraag dan onze specialist om hulp bij het uitzoeken van een pakket dat past bij uw situatie in Roermond.

Neem contact op en profiteer van onze acties

Schaft u vandaag nog een alarmsysteem of camerasysteem voor uw woning in Roermond aan? Dan ontvangt u een gratis tablet. Tevens kunt u profiteren van onze cashbackactie. Wanneer u in het bezit bent van een GoodChoice inbraakbeveiliging en u brengt een nieuwe klant aan, dan ontvangt u €100,- cashback. Neem direct contact met ons op via 020-2091167 en info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een nieuw alarmsysteem of camerabewaking in Roermond.

+31 (0) 20 209 1167