skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

De inbraakbeveiliging van uw woning in Maastricht door GoodChoice

Wilt u uw woning in Maastricht voorzien van een alarmsysteem of camerabewaking van topkwaliteit? Klop dan aan bij GoodChoice, de specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een optimale beveiliging van uw woning in de vorm van een alarmsysteem, bewegingsdetector of beveiligingscamera. De producten die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit . Daarnaast bieden wij u een topservice. Wilt u meer te weten komen over een bewakingscamera of alarmsysteem? Of wilt u direct een camerasysteem in Maastricht bestellen? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met GoodChoice

Good Choice is gespecialiseerd in de verkoop van camera- en alarmsystemen. Wij willen met onze producten de veiligheid in uw huis en omgeving waarborgen. Wij hebben veel kennis en expertise op het gebied van beveiliging. Wij zijn hierdoor in staat om voor iedere situatie een passende veiligheidsoplossing te vinden. Ook voor uw woning in Maastricht. GoodChoice is gevestigd in Weert en van daaruit trekken onze experts door heel Nederland. Wilt u meer te weten komen over GoodChoice? Neem dan contact met ons op.

Een alarmsysteem voor uw woning in Maastricht

Zoekt u in Maastricht een alarmsysteem voor uw woning? GoodChoice heeft een assortiment met verschillende alarmsystemen. Neem bijvoorbeeld het Verisure Smart alarm. Door de speciale meldkamerkoppeling van dit systeem wordt er bij alarm direct verbinding gemaakt met de meldkamer via een SIM-kaart en het internet. Dit uiterst geavanceerde alarmsysteem is erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Bij aanschaf van dit systeem krijgt u levenslange garantie. Ook het GoodChoice huismerk alarm is een aanrader. Dit is een zogenaamd smartphone thuis-alarmsysteem. Dit alarmsysteem werkt met een SIM-kaart en het internet. Gaat het alarm af in Maastricht? Dan ontvangt u direct een melding op uw telefoon.

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Wilt u uw woning in Maastricht voorzien van een camerasysteem? Neem dan eens kijkje bij het assortiment van GoodChoice.

Het camerasysteem dat wij verkopen biedt de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • De mogelijkheid om live mee te kijken, op te nemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

U heeft bij ons de keuze uit drie verschillende pakketten. Overleg met onze specialist om te ontdekken welk pakket bij uw beveiligingsbehoeftes in Maastricht passen.

Maastricht

Neem contact met ons op en profiteer van onze acties

Koopt u in Maastricht een alarmsysteem of bewakingscamera via GoodChoice? Dan profiteert u van onze speciale cashbackactie. Bij deze actie ontvangt iedere klant met een GoodChoice alarmsysteem die een nieuwe klant aanbrengt, €100,- cashback. Tevens ontvangt u een gratis tablet bij aanschaf van een beveiligingsinstallatie. Wilt u meer weten? Of wilt u direct een passend alarmsysteem of bewakingscamera kopen? Neem dan contact op via 020-2091167, stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier in. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor een nieuw alarmsysteem of camerabewaking in Maastricht.

+31 (0) 20 209 1167