skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Inbraakbeveiliging van uw woning in Landgraaf door GoodChoice

Bent u in regio Landgraaf op zoek naar een passend alarmsysteem of bewakingscamera voor uw woning? Schakel dan specialisten van GoodChoice in. U kunt bij ons terecht voor beveiligingsoplossingen van topkwaliteit. Wij hebben bijvoorbeeld een alarmsysteem, bewegingsdetector en beveiligingscamera in ons assortiment. Met deze producten kunt u een optimale beveiliging bij u thuis realiseren. Wilt u meer te weten komen over de producten die wij verkopen? Of wilt u direct camerabeveiliging of een alarmsysteem aanschaffen voor uw woning in Landgraaf? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met GoodChoice

Wij van GoodChoice hebben het tot onze missie gesteld om de veiligheid van uw woning en de omgeving te waarborgen. Dit doen wij door beveiligingsproducten van topkwaliteit aan te bieden. Wij hebben de nodige kennis en expertise in huis op het gebied van veiligheid en gaan samen met u op zoek naar een brand- of inbraakbeveiliging die past bij uw situatie in Landgraaf. In Weert is ons kantoor te vinden waarvandaan onze experts heel Nederland doorkruisen om een optimale veiligheid bij u thuis te realiseren.

Een alarmsysteem voor uw woning in Landgraaf

Voor een geavanceerde alarmsysteem bent u bij GoodChoice aan het juiste adres. U heeft de keuze uit verschillende soorten alarmsystemen. Neem bijvoorbeeld het Verisure Smart alarm. Dit is een smartalarm die is uitgerust met een meldkamerkoppeling. Bij het afgaan van het alarm wordt direct verbinding gemaakt met de meldkamer voor accurate hulp. Dit alarmsysteem is erkend door het ministerie van veiligheid en justitie. Een andere optie is een smartphone thuis- alarmsysteem van het GoodChoice huismerk. Gaat het alarm af in Landgraaf? Dan krijgt u direct een melding op uw mobiel.

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Voor het verwezenlijken van een optimale beveiliging in Landgraaf is een camerasysteem een uitstekende oplossing.

Het camerasysteem uit het assortiment van GoodChoice biedt verschillende voordelen:

  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • U kunt live meekijken, opnemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging
  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie

Landgraaf

GoodChoice werkt met verschillende pakketten, het basis-, premium- en camera pakket. Zoek samen met onze specialist uit welk pakket past bij uw situatie in Landgraaf. Op deze manier kunt u een optimale veiligheid bewerkstelligen.

Neem contact met ons op en profiteer van onze acties

U ontvangt van ons een gratis tablet bij de aanschaf van een alarmsysteem voor uw woning in Landgraaf. Tevens kunt u gebruikmaken van onze cashbackactie. Wanneer u eigenaar bent van GoodChoice inbraakbeveiliging bent en u brengt een nieuwe klant aan, ontvangt u €100,- cashback. Meer weten over onze acties? Of wilt u direct een bewakingscamera aanschaffen? Bel dan naar 020-2091167, mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Wij voorzien u dan graag van een alarmsysteem of camerabeveiliging voor uw woning in Landgraaf.

+31 (0) 20 209 1167