skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Een camerasysteem van GoodChoice

Wenst u uw woning optimaal te beveiligen met een geavanceerd camerasysteem? Klop dan aan bij GoodChoice, de specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen. Wij verkopen beveiligingssystemen, zoals een beveiligingscamera of alarmsysteem. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat ziet u ook terug in de beveiligingsproducten die wij verkopen. De beveiligingscamera’s geven u de mogelijkheid om de veiligheid van uw woning en de omgeving te optimaliseren. Wij bieden onze alarm- en camerasystemen aan tegen een goede prijs. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op fijne acties. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van een nieuw camerasysteem? Of wilt u direct de gewenst beveiligingscamera aanschaffen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Maak kennis met GoodChoice

GoodChoice is specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen. Wij verkopen producten die de veiligheid van uw woning verbeteren. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld alarmsystemen en beveiligingscamera’s. Het is onze missie om de veiligheid van uw woning en de omgeving te waarborgen. Wij hebben specialisten in dienst die u met hun kennis en expertise graag helpen bij het uitkiezen van camerasysteem dat past bij uw situatie. Het GoodChoice kantoor is gevestigd in Weert. Vanuit deze plek gaan onze experts door heel Nederland om bij u thuis een beveiligingsoplossing op maat te realiseren. Heeft u behoefte aan meer informatie over GoodChoice? Wilt u bijvoorbeeld meer te weten komen over onze missie of werkwijze? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Belang van een goede camerabewaking

Als specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen benadrukken we graag het belang van een goede beveiligingscamera. Men onderschat in Nederland vaak de kans op een woninginbraak. Wij gaan er vanuit dat er geen inbraak bij ons thuis zal plaatsvinden. De meeste mensen (90%) nemen ook pas veiligheidsmaatregelen nadat zij slachtoffer zijn geworden van een inbraak. Echter, uit statistieken blijkt dat er in Nederland gemiddeld elke 7 minuten een inbraak plaatsvindt. Bij 60% van deze inbraken wordt ook geweld gepleegd. Tevens blijkt uit onderzoek dat bij 1 op de 3 woningen waar een inbraak heeft plaatsgevonden, binnen een jaar opnieuw wordt ingebroken. Het nemen van veiligheidsmaatregelen is dus uiterst belangrijk. Voor u het weet bent u slachtoffer van een inbraak. Een inbreker is gemiddeld binnen 30 seconden in uw woning en heeft maar 5 minuten nodig om uw huis leeg te roven. Schaft u een camerasysteem van GoodChoice aan? Dan kunt u de kans op een inbraak tot een minimum beperken. De aanwezigheid van camerabewaking schrikt inbrekers af. Daarnaast kan er bij een eventuele inbraak snel ingegrepen worden door de politie.

De voordelen van de camerabewaking van GoodChoice

Wilt u uw woning voorzien van een optimale beveiliging in vorm van een camerasysteem? Neem dan een kijkje bij het assortiment van GoodChoice. Wij verkopen verschillende soorten beveiligingscamera’s.

Deze camerasystemen bieden veel voordelen zoals het volgende:

  • Met de ingebouwde luidspreker in de camera kunt u vanuit de applicatie praten
  • U kunt live meekijken, opnemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging
  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van onze camerabewaking? Neem dan contact met ons op.

camerasysteem

Kies camerabewaking die past bij uw situatie

Welk camerasysteem wenst u te laten installeren? Vindt u het lastig om een keuze te maken? Vraag dan gerust onze specialist op advies op maat. GoodChoice heeft de verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiligingsoplossingen onderverdeeld in drie pakketten, het basispakket, het premium pakket en het camera pakket. De specialist gaat samen met u in gesprek over welk pakket bij uw situatie. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar uw woning en uw veiligheidsbehoeftes. Wilt u meer te weten komen over ons advies? Bel of mail ons dan.

Profiteer van onze acties

Wanneer u via GoodChoice een beveiligingscamera aanschaft, kunt u profiteren van verschillende acties. Kiest u voor het GoodChoice alarmsysteem pakket? Dan ontvangt u een gratis tablet. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze cashbackactie. Brengt u als eigenaar van een GoodChoice systeem een nieuwe klant aan? Dan krijgt u van ons €100,- cashback. Wanneer u 7 nieuwe klanten aanbrengt, heeft u uw volledige alarmsysteem helemaal gratis! Heeft u behoefte aan meer informatie over de acties? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u de veiligheid van uw woning optimaliseren met een beveiligingscamera van GoodChoice? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die wij bieden? Laat het ons weten via telefoonnummer 020-2091167of stuur een e-mail naarinfo@goodchoice.nl. Tevens kunt u het online contactformulier op onze website invullen. Wij voorzien u dan graag van een camerasysteem voor de beveiliging van uw woning.

+31 (0) 20 209 1167