skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan





Optimale inbraakbeveiliging in Kerkrade met GoodChoice

Wenst u een alarmsysteem of camerabewaking van topkwaliteit te laten installeren in uw woning in Kerkrade? GoodChoice biedt kant-en-klare beveiligingsoplossingen voor ieder pand en staat bekend om haar hoogwaardige producten. Wilt u een bewakingscamera, beveiligingsdetector of alarmsysteem laten plaatsen? Onze vakkundige installateurs zijn u graag van dienst. Het leveren van de beste service is iets wat wij altijd nastreven. Bent u benieuwd naar ons alarmsysteem of onze bewakingscamera? Of wilt u deze direct laten installeren in uw woning in Kerkrade? Neem dan nu contact met ons op.

Wij zijn GoodChoice

GoodChoice levert de camera- en alarmsystemen niet enkel in Kerkrade, maar in heel Nederland. Onze producten bieden de hoogste veiligheidsgarantie voor uw woning of pand. Ons bedrijf beschikt over dusdanige expertise dat wij voor elke situatie een passende oplossing kunnen bedenken. Ons bedrijf is gevestigd in Weert en van daaruit werken onze specialisten in het hele land. Bent u benieuwd wat ons bedrijf u zoal te bieden heeft en wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur.

Alarmsysteem voor uw woning

Wilt u in Kerkrade ook het beste alarmsysteem laten installeren? Kies dan uit ons brede assortiment alarmsystemen het systeem dat het beste bij u past. Zo hebben wij het Verisure Smart systeem. Dit systeem bevat een zeer vernuftige meldkamerkoppeling, die middels de SIM-kaart en het internet direct verbinding kan maken met de meldkamer. Tevens is het alarmsysteem erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie. En wist u dat u ook nog eens van een levenslange garantie profiteert? Wij bieden tevens ons GoodChoice huismerk alarm aan. Dit alarm is zeer aan te bevelen. Via uw smartphone, uw SIM-kaart en het internet gaat dit alarm te werk. Indien er een inbreker uw woning probeert binnen te dringen en het alarm afgaat, krijgt u direct een melding op uw telefoon.

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Wenst u het beste camerasysteem voor uw woning? Dan biedt GoodChoice u de meest optimale beveiliging middels een uitgebreid assortiment alarmsystemen.

Zo profiteert u bij een camerasysteem van ons altijd van het volgende:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • De mogelijkheid om live mee te kijken, op te nemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

Kerkrade

U heeft bij ons de keuze uit drie beveiligingspakketten. Wilt u meer weten over de inhoud hiervan of wenst u hulp bij het kiezen van het juiste pakket voor u? Onze specialist staat u dan graag te woord.

Neem contact op voor uw beveiliging in Kerkrade

Wenst u de beste beveiliging voor uw woning in Kerkrade? En wilt u deze zo snel mogelijk laten installeren? Bij het bestellen van een alarmsysteem van GoodChoice staat er een mooie cashbackactie voor u klaar. Wanneer u bij ons uw alarmsysteem of beveiligingscamera bestelt en tegelijk een nieuwe klant aanbrengt, krijgt u van ons €100,- terug! En, indien uw pand door ons van een nieuw alarmsysteem laat voorzien, ontvangt u ook nog eens een gratis tablet. Wilt u meer te weten komen over onze acties en producten? Of laat u liever direct een alarmsysteem of bewakingscamera’s in uw woning installeren? Neem dan snel contact op via 020-2091167, stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier in. Dan komen wij spoedig bij u in Kerkrade langs voor de installatie van uw alarmsysteem!

+31 (0) 20 209 1167