skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Camerabeveiliging van GoodChoice

Wilt u uw woning voorzien van een optimale inbraakbeveiliging? Dan bent u bij GoodChoice aan het juiste adres. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in de verkoop van producten voor de beveiliging van woningen. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een alarmsysteem, bewegingsdetector en camerabeveiliging. Met deze producten willen wij de beveiliging van uw woning optimaliseren. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen een goede prijs aangeboden. Tevens profiteert u bij ons van goede acties. Heeft u interesse in de aanschaf van inbraakbeveiliging voor uw woning? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Maak kennis met GoodChoice

Wie zijn wij? GoodChoice is een bedrijf dat specialist is op het gebied van beveiligingsoplossingen. Wij hebben een ruim aanbod beveiligingsproducten die beveiliging van uw woning optimaliseren. De missie van GoodChoice is om de veiligheid van uw woning en de omgeving te waarborgen. Onze producten spelen hierbij een hoofdrol. Wanneer u bij ons terecht komt om inbraakbeveiliging aan te schaffen, helpt onze specialist u graag met het uitkiezen van een systeem dat past bij uw situatie. Vanuit ons hoofdkantoor dat gevestigd is in Weert trekken onze experts door heel Nederland om beveiligingsoplossingen op maat te realiseren. Wilt u meer te weten komen over GoodChoice? Wenst u meer informatie over de voordelen die wij bieden, onze werkwijze en missie? Neem dan contact met ons op.

Het belang van goede camerabeveiliging

Wij van GoodChoice benadrukken graag het belang van goede camerabeveiliging. De meeste mensen in Nederland onderschatten de kans op een inbraak in hun woning. Zij zijn niet op de hoogte van de statistieken en gaan ervanuit dat een inbraak niet bij hen zal gebeuren. Uit onderzoek komt dan ook naar voren dat 90% van de mensen pas veiligheidsmaatregelen nemen nadat zij het slachtoffer zijn geworden van een inbraak. Maar wist u bijvoorbeeld dat gemiddeld iedere 7 minuten een inbraak plaatsvindt in Nederland? Daarnaast komt naar voren dat bij 1 op de 3 woningen waar een inbraak is gepleegd, binnen een jaar opnieuw wordt ingebroken. Dit geeft aan hoe belangrijk het is om in bezit te zijn van een goede inbraakbeveiliging. Binnen 30 seconden weet een inbreker uw woning binnen te komen en binnen 5 minuten is de woning leeggeroofd. Om de kans op een inbraak tot een minimum te beperken is de aanschaf van camerabeveiliging zeer aan te raden. De aanwezigheid van camera’s heeft een preventieve werking. Daarnaast wordt bij een eventuele inbraak alles nauwkeurig vastgelegd waardoor de politie snel kan ingrijpen.

De voordelen van de camerabewaking van GoodChoice

Bent u op zoek naar een goede inbraakbeveiliging voor uw woning? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van GoodChoice met camerabeveiliging. Een GoodChoice camerasysteem biedt bijvoorbeeld de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • U kunt live meekijken, opnemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging
  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over de camerabeveiliging in ons assortiment.

Inbraakbeveiliging

Verbeter uw beveiliging met een alarmsysteem

Naast goede camerabeveiliging bieden wij ook verschillende alarmsystemen. Een voorbeeld hiervan is het geavanceerde Verisure Smart alarm. Dit smartalarm is voorzien van een meldkamerkoppeling. Gaat het alarm af? Dan wordt direct verbinding gemaakt met de meldkamer via een SIM-kaart en het internet. Op dit systeem krijgt u een levenslange garantie. Een andere alarmbeveiliging die wij verkopen is het GoodChoice huismerk smartphone thuis-alarmsysteem. Dit alarm is gekoppeld aan uw smartphone. Wanneer het alarm afgaat bij u thuis, ontvangt u direct een melding op uw mobiel.

Profiteer van onze acties

Heeft u besloten om de inbraakbeveiliging van uw woning bij GoodChoice aan te schaffen? Dan heeft u de keuze uit verschillende pakketten. Bijvoorbeeld het basispakket, het premium pakket of het camera pakket. Onderzoek samen met onze specialist welk pakket past bij uw situatie. Koopt u een pakket van GoodChoice? Dan ontvangt u gratis een tablet. Tevens kunt u als eigenaar van GoodChoice inbraakbeveiliging profiteren van de speciale cashbackactie. Brengt u een nieuwe klant aan? Dan krijgt u €100,- cashback! Dit betekent dat wanneer u 7 nieuwe klanten aanbrengt, u het volledige aankoopbedrag terugkrijgt. Wilt u meer te weten komen over onze lopende acties? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wenst u de beveiliging van uw woning te optimaliseren met camerabeveiliging of een alarmsysteem? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Benader ons dan via telefoonnummer 020-2091167 of stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl. Tevens kunt u het online contactformulier op onze website invullen. Wij ontvangen dan graag meer informatie aangaande uw voorkeuren op het gebied van inbraakbeveiliging.

+31 (0) 20 209 1167