skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Inbraakbeveiliging van uw woning in Herkenbosch

Zoekt u in regio Herkenbosch een bedrijf waar u terecht kunt voor een eersteklas alarmsysteem of camerabewaking? GoodChoice heeft totaaloplossingen voor de beveiliging van een woning. Om een optimale beveiliging te kunnen realiseren, bieden wij verschillende soorten beveiligingssystemen aan, zoals een alarmsysteem, bewegingsdetector of beveiligingscamera. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service en producten van topkwaliteit. Daarnaast hebben wij altijd uitstekende acties. Heeft u interesse in een camerasysteem of alarmsysteem in of om uw woning in Herkenbosch? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met GoodChoice

Good Choice verkoopt eersteklas camera- en alarmsystemen. Het is onze missie om de veiligheid in uw huis en omgeving te waarborgen. Om dit te verwezenlijken bieden wij oplossingen voor inbraakbeveiliging aan. Wij hebben de nodige kennis en expertise om ook voor uw situatie in Herkenbosch een passende veiligheidsoplossing te vinden. Het kantoor van GoodChoice is gevestigd in Weert. Van daaruit trekken onze experts door heel Nederland om mensen te helpen.

Een alarmsysteem voor uw woning in Herkenbosch

GoodChoice heeft verschillende alarmsystemen in haar assortiment die voor een optimale beveiliging van uw woning in Herkenbosch zorgen. Het eerste alarmsysteem dat wij aanbieden is het Verisure Smart alarm. Dit smartalarm is uitgevoerd met een meldkamerkoppeling. Wanneer het alarm afgaat, wordt er direct verbinding gemaakt met de meldkamer via een SIM-kaart en het internet. Het is een van de meest geavanceerde systemen dat momenteel op de markt is. Daarnaast is het alarmsysteem door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkend. Besluit u dit alarmsysteem aan te schaffen? Dan ontvangt u een levenslange garantie. Het GoodChoice huismerk alarm is een ander alarmsysteem in ons assortiment. Het is een smartphone thuis-alarmsysteem dat werkt met een SIM-kaart en het internet. Wanneer het alarm afgaat, ontvangt u direct een melding op uw telefoon. Zo kunt u accuraat handelen in Herkenbosch.

Voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Ook voor camerasystemen bent u bij GoodChoice aan het juiste adres.

Wanneer u in Herkenbosch een bewakingscamera van GoodChoice koopt, profiteert u van verschillende voordelen:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • De mogelijkheid om live mee te kijken, op te nemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

Herkenbosch

GoodChoice biedt drie verschillende soorten pakketten die aangepast zijn op uw beveiligingsbehoefte. Wij hebben het basispakket, het premium pakket en het camerapakket. Overleg met onze specialist welk pakket bij uw situatie in Herkenbosch past.

Neem contact met ons op en profiteer van onze acties

Wanneer u in Herkenbosch een alarmsysteem of bewakingscamera aanschaft via GoodChoice, profiteert u van onze speciale cashbackactie. Deze actie houdt in dat iedere klant die een GoodChoice alarmsysteem heeft en een nieuwe klant aanbrengt, €100,- cashback ontvangt. Daarnaast ontvangt u bij de aanschaf van een beveiligingsinstallatie een gratis tablet. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze acties of producten? Of wilt u direct inbraakbeveiliging aanschaffen? Bel dan naar 020-2091167, stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier in. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor een nieuw alarmsysteem of camerabewaking in Herkenbosch.

+31 (0) 20 209 1167