skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Inbraakbeveiliging van uw woning in Heerlen door GoodChoice

Wilt u uw woning in Heerlen optimaal beveiligen met een alarmsysteem of camerabewaking? GoodChoice is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen in de vorm van een alarmsysteem, bewegingsdetector en beveiligingscamera. Onze producten zijn van topkwaliteit en wij bieden iedere klant een uitstekende service. Wilt u meer te weten komen over de producten die wij verkopen? Lees dan snel verder. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor de aanschaf van een alarmsysteem of bewakingscamera voor uw woning in Heerlen.

Maak kennis met GoodChoice

Voordat u in Heerlen overgaat op de aanschaf van inbraakbeveiliging, wilt u uiteraard eerst meer te weten komen over GoodChoice. De missie van GoodChoice is het kunnen waarborgen van de veiligheid in uw woning en de omgeving. Onze producten kunnen daarbij helpen. Met de nodige kennis en expertise helpen wij u met het uitkiezen van een beveiliging die aansluit bij uw situatie in Heerlen. Ons kantoor is gevestigd in Weert en van daaruit trekken onze experts door heel Nederland om een optimale beveiliging bij u thuis te verwezenlijken.

Een alarmsysteem voor uw woning in Heerlen

Heeft u in Heerlen behoefte aan een alarmsysteem voor de beveiliging van uw woning? Dan zit u goed bij GoodChoice. Wij hebben verschillende alarmsystemen die aan alle eisen voldoen. Wij verkopen bijvoorbeeld het Verisure Smart alarm. Dit smartalarm heeft een meldkamerkoppeling. Deze koppeling maakt direct verbinding met de meldkamer wanneer het alarm afgaat. Een ander alarmsysteem is het GoodChoice huismerk alarm. Dit is een smartphone thuis-alarmsysteem die u direct een melding op uw mobiel geeft bij een alarm in Heerlen.

Voordelen van camerabeveiliging van GoodChoice

Wenst u uw woning in Heerlen uit te rusten met een camerasysteem? GoodChoice heeft een camerasysteem van een uitstekende kwaliteit.

Het biedt onder andere de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • U kunt live meekijken, opnemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging
  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie

Heerlen

Bij GoodChoice heeft u de keuze uit drie verschillende soorten pakketten. De pakketten sluiten aan bij uw specifieke veiligheidsbehoeftes. Onderzoek samen met onze specialist welk pakket aansluit bij uw situatie in Heerlen.

Neem contact op en profiteer van onze acties

Bij aanschaf van een alarmsysteem of camerasysteem voor uw woning in Heerlen ontvangt u van ons een gratis tablet. Maar wij hebben nog meer acties zoals onze cashbackactie. Bent u eigenaar van GoodChoice inbraakbeveiliging? En brengt u een nieuwe klant aan? Dan ontvangt u €100,- cashback. Bel ons direct op 020-2091167, mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Wij horen graag wat u wensen zijn voor uw nieuwe alarmsysteem of camerabewaking in Heerlen.

+31 (0) 20 209 1167