skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Optimale inbraakbeveiliging in Eindhoven met GoodChoice

Wilt u een alarmsysteem of camerabewaking van topkwaliteit installeren in uw woning in Eindhoven? Bij GoodChoice zit u goed. Ons bedrijf beschikt over veel expertise in beveiligingsoplossingen. Of u nu een beveiligingsdetector, beveiligingscamera of alarmsysteem wilt laten installeren, bij ons vindt u precies wat u zoekt. GoodChoice levert uitstekende service en biedt enkel producten van de beste kwaliteit aan. Meer weten over onze bewakingscamera of ons vernuftige alarmsysteem? Of direct een camerasysteem in uw woning in Eindhoven laten plaatsen? Neem contact met ons op!

Wij zijn GoodChoice

Wij leveren niet alleen camera- en alarmsystemen in Eindhoven, maar door het gehele land. Al onze producten bieden uw woning of pand een hoge veiligheidsgarantie. GoodChoice beschikt over de nieuwste kennis omtrent de beveiliging en bedenkt voor iedere situatie binnen een mum van tijd een passende oplossing. Als bedrijf zijn wij gevestigd in Weert, van waaruit wij onze experts door het hele land sturen. Wenst u meer informatie over GoodChoice? Bel ons dan gerust en laat u adviseren door onze specialist.

Een alarmsysteem voor uw woning

Wilt u een alarmsysteem voor uw woning in Eindhoven aanschaffen? Bij ons heeft u een breed assortiment alarmsystemen om uit te kiezen. Wij beschikken onder andere over het vernuftige Verisure Smart systeem. Dit handige systeem beschikt over een meldkamerkoppeling, waardoor met behulp van de SIM-kaart en het internet direct een verbinding kan worden gemaakt met de meldkamer. Verisure Smart is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie officieel erkend. En wist u dat u een levenslange garantie op dit alarmsysteem heeft? Tevens kunnen wij u het GoodChoice huismerk alarm van harte aanbevelen. Dit thuis-alarmsysteem werkt middels uw smartphone, uw SIM-kaart en het internet. Als het alarm bij u thuis afgaat, zal er meteen een melding op het scherm van uw telefoon tevoorschijn komen.

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Wenst u uw woning uit te rusten met het beste camerasysteem denkbaar? Dan biedt GoodChoice u een uitgebreid assortiment aan.

Onze camerasystemen voorzien u altijd van de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • De mogelijkheid om live mee te kijken, op te nemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

Eindhoven

Wist u ook dat u bij ons de keuze heeft uit drie verschillende pakketten? Onze specialist voorziet u graag van advies omtrent het beste pakket voor uw beveiliging.

Neem contact op voor uw beveiliging in Eindhoven

Wilt u zo snel mogelijk uw woning in Eindhoven voorzien van de beste beveiliging? Dan hebben wij een mooie cashbackactie bij de aanschaf van ons alarmsysteem. Bestelt u bij ons uw beveiligingscamera of alarmsysteem en brengt u tegelijk een nieuwe klant bij ons aan, dan ontvangt €100,- van ons terug! En, bij de installatie van een beveiligingssysteem ontvangt u van ons zelfs een gratis tablet. Wilt u meer weten over onze producten en bijbehorende acties? Of direct een bewakingscamera of alarmsysteem in uw woning laten installeren? Bel dan direct naar 020-2091167, stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier in. Dan installeren wij uw alarmsysteem of beveiligingscamera in Eindhoven zo snel mogelijk!

+31 (0) 20 209 1167