skip to Main Content

Bespaar energie met de slimme LED verlichting

Laat u wel eens een lamp teveel aan thuis? U bent niet de enige. Onderzoek wijst uit dat er in 70% van de tijd verlichting aanstaat, terwijl er niemand in de ruimte aanwezig is. Met de slimme led verlichting zijn dit soort zaken verleden tijd.

Uiteraard ook voorzien van tijdsprogramma’s en kunt u ervoor zorgen dat de lampen automatisch al aanspringen als u bijna thuis bent. Perfect te combineren met andere Smart Home oplossingen.

Door de geïntegreerde aanwezigheidsschakelaars word een lamp aan of uitgeschakeld zodra er beweging in een bepaalde ruimte word gedetecteerd. Nemen de sensoren 10 minuten geen beweging waar? Dan word het licht automatisch gedempt. Ook zijn de lampen handig te bedienen vanuit een eenvoudige app. U kunt bijvoorbeeld de verlichting aanpassen aan de sfeer die op dat moment aanwezig moet zijn in het huis. Bij een romantisch etentje met uw geliefde wilt u bijvoorbeeld een andere kleur verlichting dan bij het maken van een legpuzzel. Om maar een voorbeeld te noemen. Met een variatie van 1 miljoen kleuren is er voor elke situatie wel een unieke sfeer te maken!

Er zijn tegenwoordig genoeg wetenschappelijke onderzoeken geweest die aantonen hoe verschillende tinten wit, met variaties in kleurtemperatuur, onze psychologische toestand beïnvloeden. Koel licht dat dichter bij blauw staat heeft een stimulerend effect en is het beste in de ochtend. Warm licht is ontspannend, en is het beste na zonsondergang.

Voor elke situatie hebben wij een passende verlichting. We voeren kosteloos een pandscan uit om te kijken op welke manier we het lichtbereik kunnen optimaliseren.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op.

+31 (0) 20 209 1167