skip to Main Content

Altijd een live view van de voordeur en intercom via de smartphone

Onze slimme deurbel staat rechtstreeks in verbinding met de smartphone, waardoor u 24/7 liveview hebt bij uw voordeur, waar u dan ook bent ter wereld. Op het moment dat iemand aanbelt, ontvangt u direct een pushbericht via onze eigen app. Door de 2wegs audio verbinding kunnen u en degene die aan de deur staan rechtstreeks communiceren via de intercom.

Ook wanneer u dus niet thuis bent, ziet u wie er voor de deur staat. Handig, want als dat nu net de pakketbezorger is, kunt u via de intercom laten weten dat het pakketje gerust bij de deur achter gelaten kan worden. Door de opnamefunctie fungeert de deurbel dus ook als camera. Het systeem begint pas op te nemen zodra er beweging gedetecteerd word en de beelden worden rechtstreeks doorgezonden naar uw smartphone. Ook kunt u, voor extra opslagcapaciteit kiezen voor de beelden op te slaan in de Cloud.

De beelden zijn zowel bij daglicht, als nacht van scherpe kwaliteit. De zoomfunctie en verlichtingsmogelijkheid zijn allemaal volledig te bedienen met uw smartphone. Perfect te combineren met andere componenten voor uw Smart Home. Leverbaar in diverse maten en kleuren.

Vraag nu een aanbod op maat aan.

+31 (0) 20 209 1167