skip to Main Content

Een slim deurslot is een comfortabele en praktische toevoeging aan je smart-home. Nooit meer gedoe met het zoeken naar u huissleutel terwijl u met een volle boodschappentas in de regen voor de deur staat. Niet meer een slotenmaker zien te vinden die op zondag de deur kan komen forceren omdat u de sleutel kwijt bent. Geen nachtelijke acrobatische toeren meer hoeven uit te halen, om door dat kleine badkamerraampje naar binnen te sluipen, omdat u de sleutel vergeten bent. U begrijpt het vast al, een slim deurslot maakt uw leven een stuk makkelijker. Ook voor ouderen is dit de oplossing voor een gebruiksvriendelijk maar toch veilige manier om uw deur te beveiligen.

Met een tik van uw vinger of zelfs compleet automatisch wordt de deur geopend en sluit zich achter u rug weer netjes automatisch af. Om dit te regelen heeft u via bluetooth uw smartphone gekoppeld aan het slimme deurslot. Dat heeft meestal een kleine motor die vanaf de binnenkant van de deur de cilinder omdraait. Door een bepaalde ‘zone’ om uw huis heen te stellen, activeert uw slimme deurslot automatisch de vergrendeling zodra u vertrekt thuis, en dus buiten de ‘zone’ komt. Omgekeerd, als u dus weer thuiskomt, pikt de slimme deurslot het signaal van je telefoon op, en laat u vervolgens weer naar binnen.

Vergeleken met een normaal slot heeft een slim deurslot oftewel smartlock een aantal voordelen. U hebt geen sleutelbos meer nodig en sleutels verliezen is er ook niet meer bij. En de smartlocks bieden als u wilt gratis een extra ‘sleutel’ voor je gezinsleden. De schoonmaakster, vrienden en de buren laat u alleen binnen tijdens vooraf ingestelde tijdsperiodes.

Er word gebruik gemaakt van een Bluetooth 4.0 verbinding met de bijbehorende veiligheidsfeatures als 128-bits AES-versleuteling. Dankzij mechanismes als rolling-codes zijn replay-aanvallen niet mogelijk.

Ons Goodchoice slimme deurslot is zo ontworpen, dat er met een minimaal aantal aanpassingen aan de deur, bij welke deur dan ook, een deurslot mogelijkheid is. Vraag naar de voorwaarden.

+31 (0) 20 209 1167