skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Optimale beveiliging in Den Bosch met GoodChoice

Wilt u een alarmsysteem of camerabewaking van topkwaliteit installeren in uw woning in Den Bosch? Bij GoodChoice zit u goed. Ons bedrijf is een ware expert in de beveiligingsoplossingen. Of u nu een alarmsysteem, beveiligingscamera of beveiligingsdetector wenst, bij ons vindt u precies wat u zoekt. GoodChoice staat voor producten van de beste kwaliteit en het leveren van uitmuntende service. Wilt u meer informatie over ons alarmsysteem of onze bewakingscamera? Of wilt u meteen een camerasysteem aanschaffen voor uw woning of pand in Den Bosch? Neem dan contact op met onze specialist!

Wij zijn GoodChoice

Den Bosch is niet de enige plaats waar wij camera- en alarmsystemen leveren. Wij leveren namelijk door heel Nederland. Al onze producten kunnen uw woning of pand optimale veiligheid garanderen. Doordat wij over de nieuwste kennis op het gebied van beveiliging beschikken, bedenken wij voor iedere situatie snel een passende oplossing. Ons bedrijf is gevestigd in Weert en van daaruit zenden wij onze experts uit over het gehele land. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een alarmsysteem voor uw woning

Wenst u een alarmsysteem voor uw woning in Den Bosch? Dan heeft u bij ons de keuze uit een breed assortiment alarmsystemen. Zo kunnen wij onder andere het Verisure Smart systeem aanbieden. Verisure Smart beschikt over een speciale meldkamerkoppeling, waardoor middels de SIM-kaart en het internet direct verbinding wordt gemaakt met de meldkamer. Dit systeem is officieel erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Tevens is het goed om te weten dat u een levenslange garantie op dit alarmsysteem heeft. Ook het GoodChoice huismerk alarm raden wij aan. Dit smartphone thuis-alarmsysteem werkt direct middels de SIM-kaart en het internet. Gaat uw alarm thuis af, dan zal er direct een melding op het scherm van uw smartphone verschijnen.

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Wenst u uw woning met het beste camerasysteem uit te rusten? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van GoodChoice.

Onze camerasystemen bieden u allen de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • De mogelijkheid om live mee te kijken, op te nemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

den-bosch

En wist u dat u bij ons uit drie verschillende pakketten kunt kiezen? Wij geven u graag een gedegen advies omtrent het beste pakket voor uw woning.

Neem contact op voor uw beveiliging in Den Bosch

Kunt u niet wachten om in Den Bosch uw woning optimaal te beveiligen met onze beveiligingscamera? Goed nieuws, want wij hebben een mooie cashbackactie voor u. Iedere klant die een alarmsysteem bij GoodChoice bestelt en een nieuwe klant meebrengt, krijgt van ons wel €100,- terug. En laat u een beveiligingsinstallatie installeren, dan ontvangt u zelfs een gratis tablet. Wenst u meer te weten over onze producten of acties? Of wilt u direct een alarmsysteem of bewakingscamera laten installeren? Bel ons dan via 020-2091167, stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen dan spoedig bij u in Den Bosch voor de installatie van uw gewenste alarmsysteem!

+31 (0) 20 209 1167