skip to Main Content

Maatwerk databeveiliging voor particulieren en bedrijven

Er zijn meerdere zaken waarbij cyberbeveiliging tegen beschermt: cybercriminaliteit waarbij criminelen alleen of in een bende systemen aanvallen voor financieel gewin; cyberterreur, die probeert elektronische systemen te ondermijnen en paniek en angst te veroorzaken. Methodes die veel worden gebruikt door aanvallers om de controle te krijgen over computers of netwerken, zijn virussen, wormen, spyware en trojans. Virussen en wormen kunnen zichzelf kopiëren en bestanden of systemen beschadigen, terwijl spyware en trojans vaak worden gebruikt om stiekem gegevens te verzamelen. De gemiddelde gebruiker komt doorgaans in aanraking met schadelijke code via een ongevraagde e-mailbijlage of door het downloaden van programma’s die er legitiem uitzien, maar in feite malware bevatten.

databeveiliging

De schade bij bedrijven door dit soort aanvallen loopt elk jaar weer op in de miljoenen. Vaak zijn bedrijven nog niet goed thuis in de beveiliging van hun software, en denken ze dat een simpele virusscanner al volstaat. Niet alleen bedrijven zijn jaarlijks het slachtoffer van dit soort criminelen, ook particulieren komen steeds vaker aan de beurt. De gegevens die kwaadwillende dan van de computer halen worden bijvoorbeeld gebruikt voor identiteitsfraude.

Met onze GoodChoice beveiligingspakketten kunnen je gegevens veilig op je pc blijven staan. Zowel voor bedrijven als particulier.

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan

+31 (0) 20 209 1167