skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

De inbraakbeveiliging van uw woning in Budel door GoodChoice

Bent u in regio Budel op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor een alarmsysteem of camerabewaking? Maak dan kennis met GoodChoice, het adres voor totaaloplossingen voor de beveiliging van uw woning. U kunt bij ons terecht voor een alarmsysteem, bewegingsdetector of beveiligingscamera van topkwaliteit. Het is onze missie om de veiligheid in uw huis en omgeving te waarborgen. Dit kunnen wij realiseren met onze geavanceerde beveiliging. Wilt u meer te weten komen over onze camerasystemen? Of wilt u direct alarmsysteem voor uw woning in Budel aanschaffen? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met GoodChoice

Good Choice is specialist op het gebied van beveiliging middels camera- en alarmsystemen. Onze adviseurs gaan dagelijks op pad om Nederland een beetje veiliger te maken. Ook in Budel leveren wij onze topproducten die helpen de beveiliging van uw woning te verbeteren. Wij hebben een breed inzetbare kennis en expertise, waardoor wij in elke woonsituatie een pasklare veiligheidsoplossing aan kunnen bieden. Of u in Budel nu woont in een vrijstaande woning of in een rijtjeshuis; wij vinden voor ieder veiligheidsprobleem een oplossing. Ons kantoor is gevestigd in Weert en van daaruit trekken onze experts door heel Nederland. Benieuwd geworden naar het alarmsysteem en camerabewaking die wij aanbieden? Lees dan snel verder.

Een alarmsysteem voor uw woning in Budel

Bent u op zoek naar een geavanceerd alarmsysteem voor de beveiliging van uw woning? Dan is het Verisure Smart alarm wat voor u. Dit is een smartalarm met een meldkamerkoppeling. Het alarm staat dus rechtstreeks in verbinding met de meldkamer via een SIM-kaart en het internet. Het door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkende alarmsysteem is het meest geavanceerde systeem dat momenteel op de markt is. Op het alarmsysteem krijgt u levenslange garantie. Een ander alarmsysteem in ons assortiment is het GoodChoice huismerk alarm. Dit is een smartphone thuis-alarmsysteem dat werkt met een SIM-kaart en het internet. Gaat het alarm af in Budel? Dan ontvangt u een melding op uw telefoon. Het systeem is op afstand te besturen.

Voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Naast alarmsystemen verkopen wij ook verschillende camerasystemen. Het camerasysteem van GoodChoice heeft veel voordelen te bieden.

Wij zetten deze voordelen graag voor u op een rij:

  • De camera heeft een ingebouwde microfoon. U heeft dus zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • Live meekijken, opnemen en foto’s maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

good choice Budel

Bij aanschaf van een alarmsysteem of camerabeveiliging in Budel kunt u kiezen uit drie pakketten: het basispakket, het premium pakket en het camerapakket. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze pakketten.

Contact met GoodChoice en onze acties

Schaft u in Budel een alarmsysteem of bewakingscamera aan via GoodChoice? Dan profiteert u van onze cashbackactie. Iedere klant die al een GoodChoice alarmsysteem heeft en een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt €100,- Cashback. Tevens krijgt u bij aanschaf een tablet cadeau. Wilt u meer te weten komen over onze acties? Of wilt u direct inbraakbeveiliging aanschaffen? Benader ons dan via 020-2091167, stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier in. Wij voorzien u in Budel dan graag van een nieuw alarmsysteem of camerabewaking.

+31 (0) 20 209 1167