skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Optimale inbraakbeveiliging in Breda met GoodChoice

Wenst u een alarmsysteem of camerabewaking van topkwaliteit te laten installeren in uw woning in Breda? Bij GoodChoice zit u goed. Wij bieden kant-en-klare beveiligingsoplossingen. Of u nu een alarmsysteem, beveiligingsdetector of bewakingscamera wilt laten installeren, onze specialisten staan graag voor u klaar. GoodChoice staat voor producten van hoogwaardige kwaliteit en het leveren van de beste service. Wilt u meer weten over ons kwalitatieve alarmsysteem of onze bewakingscamera? Of wilt u direct uw woning in Breda laten beveiligen door GoodChoice? Neem dan contact op!

Wij zijn GoodChoice

GoodChoice levert niet alleen camera- en alarmsystemen in Breda. Nee, wij leveren door heel Nederland. De hoogste veiligheidsgarantie voor uw woning of pand is wat onze producten u bieden. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde omtrent de beveiliging en zijn in staat om voor iedere kwestie een passende oplossing te vinden. Ons bedrijf is gelegen in Weert. Van daaruit trekken onze specialisten door het gehele land. Wilt u meer weten over de diensten van GoodChoice of ons bedrijf? Dan kunt u ons altijd bellen voor meer informatie.

Een alarmsysteem voor uw woning

Maakt u in Breda ook de keuze voor een alarmsysteem? Dan kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment alarmsystemen. Wij hebben onder andere het Verisure Smart systeem in huis. Door de handige meldkamerkoppeling die dit systeem bevat, kan middels de SIM-kaart en het internet direct een verbinding worden gelegd met de meldkamer. De Verisure Smart is eveneens erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Tevens profiteert u van een levenslange garantie op dit alarmsysteem. Naast de Verisure Smart bieden wij ook het GoodChoice huismerk alarm aan, welke wij u zeer kunnen aanbevelen. Dit systeem werkt via uw smartphone met behulp van uw SIM-kaart en het internet. Gaat het alarm bij u thuis af, dan verschijnt er direct een melding op uw telefoon. Handig!

De voordelen van de camerabeveiliging van GoodChoice

Wilt u uw woning voorzien van het beste camerasysteem? Dan kan GoodChoice u optimale beveiliging bieden middels ons uitgebreide assortiment.

Zo profiteert u bij onze camerasystemen altijd van de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • De mogelijkheid om live mee te kijken, op te nemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

Breda

Bij ons kunt u kiezen uit drie verschillende pakketten voor uw beveiliging. Wenst u meer informatie over onze pakketten of heeft u hulp nodig bij de keuze voor het juiste pakket? Dan staat onze specialist graag voor u klaar.

Neem contact op voor uw beveiliging in Breda

Wilt u uw woning in Breda ook snel van de beste beveiliging voorzien? Bij de aanschaf van een alarmsysteem van GoodChoice staat u een mooie cashbackactie te wachten. Indien u bij ons uw alarmsysteem of beveiligingscamera bestelt en tegelijk een nieuwe klant meebrengt, krijgt u van ons €100,- terug! En, laat u een beveiligingssysteem door ons installeren, dan ontvangt u ook een gratis tablet. Wenst u meer informatie over onze acties en producten? Of installeert u liever meteen een alarmsysteem of bewakingscamera in uw woning? Neem dan direct contact op via 020-2091167, stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier in. Uw beveiligingssysteem of bewakingscamera installeren wij dan spoedig bij u in Breda!

+31 (0) 20 209 1167