skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

De camerabewaking van GoodChoice

Wilt u uw woning beveiligen met een geavanceerde bewakingscamera? Bekijk dan het assortiment van GoodChoice. GoodChoice is specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen, zoals alarmsystemen en bewakingscamera’s. Onze producten zijn van een hoogstaande kwaliteit en bieden u thuis de gewenste veiligheid. Door een product van GoodChoice aan te schaffen, kunt u de veiligheid van u woning optimaliseren. Tevens profiteert u bij ons van fijne acties. Heeft u interesse in het verbeteren van de veiligheid van uw huis middels camerabewaking? Lees dan verder of neem direct contact met ons op om meer te weten te komen over onze bewakingscamera.

Maak kennis met GoodChoice

Wat voor bedrijf is GoodChoice? GoodChoice is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van beveiligingsoplossingen zoals camerabewaking. Onze missie is om de veiligheid van uw woning en de nabije omgeving te waarborgen. De geavanceerde beveiligingssystemen die wij verkopen maken dit mogelijk. Onze specialisten hebben de nodige kennis en expertise in huis om u te helpen met het kiezen van een type camerabewaking of alarmsysteem dat past bij uw woning. Op deze manier kan de veiligheid van uw woning worden geoptimaliseerd. Het kantoor van GoodChoice is te vinden in Weert. Onze experts trekken door heel Nederland om een passende veiligheidsoplossing bij u thuis te realiseren. Wilt u meer te weten komen over GoodChoice, onze missie en werkwijze? Neem dan direct contact met ons op.

Het belang van een goede camerabewaking

Wij van GoodChoice wijzen u graag op het belang van een goede camerabewaking. De kans op een woninginbraak wordt door veel Nederlanders onderschat. 90% van de mensen neemt pas maatregelen nadat zij slachtoffer zijn geworden van een inbraak. We denken meestal dat het ons niet zal overkomen. Inbraakstatistieken laten ons echter anders zien. In Nederland vindt er gemiddeld elke 7 minuten een inbraak plaats. 60% van deze inbraken gaat zelfs gepaard met geweld. Daarnaast wordt bij 1 op de 3 woningen waar een inbraak heeft plaatsgevonden binnen een jaar opnieuw ingebroken. Dit wijst er maar weer op hoe belangrijk goede veiligheidsmaatregelen, zoals een bewakingscamera of alarmsysteem, zijn. Een inbraak is ook binnen een oogwenk gebeurd. Een inbreker heeft gemiddeld maar 30 seconden nodig om uw huis binnen te komen. Daarnaast hebben ze niet meer dan 5 minuten nodig om uw woning leeg te roven. Door een goed werkende bewakingscamera aan te schaffen, kunt u de kans op een inbraak tot minimum beperken. De aanwezigheid van camerabewaking schrikt namelijk af. Vindt er desondanks toch een inbraak plaats? Dan geeft de camerabewaking u de mogelijkheid om snel de politie in te schakelen en de inbrekers te pakken.

De voordelen van de camerabewaking van GoodChoice

Heeft u interesse in een de aankoop van een bewakingscamera om de veiligheid van uw woning te verbeteren? Dan zit u helemaal goed bij GoodChoice. GoodChoice heeft verschillende soorten camerabewaking in het assortiment.

Een camerasysteem van GoodChoice biedt u onder andere de volgende voordelen:

  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten via de camera
  • U kunt live meekijken, opnemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging
  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over de voordelen van onze camerabewaking? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

bewakingscamera

Kies camerabewaking die past bij uw situatie

Heeft u moeite met het kiezen van een alarmsysteem of bewakingscamera uit het assortiment van GoodChoice? Schakel dan gerust de hulp van onze specialist in. De beveiligingsoplossingen van GoodChoice zijn verkrijgbaar in drie verschillende pakketten, het basispakket, het premium pakket en het camera pakket. Onze specialist kijkt samen met u welke van deze pakketten past bij uw situatie. Of u nu in een rijtjeswoning of een vrijstaande woning woont, wij vinden altijd een passende oplossing. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Profiteer van onze acties

Bent u van plan om de camerabewaking van uw woning aan te schaffen bij GoodChoice? Dan profiteert u niet alleen van een product van uitstekende kwaliteit, maar ook van aantrekkelijke acties. Bij de aanschaf van het alarmsysteem pakket ontvangt u bijvoorbeeld gratis een tablet. Tevens hebben wij onze speciale cashbackactie. Heeft u al een alarmsysteem van GoodChoice? En brengt u een nieuwe klant aan? Dan krijgt u van ons €100,- cashback. Brengt u 7 nieuwe klanten aan? Dan heeft u het volledige alarmsysteem gratis! Wilt u meer te weten komen over onze acties? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u GoodChoice camerabewaking aanschaffen om de veiligheid van uw woning te optimaliseren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een bewakingscamera? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-2091167of mail naar e-mailadresinfo@goodchoice.nl. U kunt ook het het online contactformulier op onze website invullen. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de nieuwe bewakingscamera bij u thuis.

+31 (0) 20 209 1167