skip to Main Content

Op ons vertrouwen voor uw veiligheid
dát is een goede keuze

  • Alarm systemen
  • Camera systemen
  • Autobeveiliging
  • Intercoms
  • Domotica
Vraag vrijblijvend een
offerte aan

Optimale woningbeveiliging met een alarmsysteem van GoodChoice

Wilt u een alarmsysteem van topkwaliteit voor uw woning aanschaffen? Bij GoodChoice is uw alarmsysteem snel geïnstalleerd. Ons bedrijf heeft veel expertise in diverse beveiligingsoplossingen. Een bewakingscamera, alarmsysteem of beveiligingsdetector? Dan vindt u bij ons zeker wat u zoekt. Bij GoodChoice staan wij voor het leveren van producten van optimale kwaliteit en een uitstekende service. Wenst u meer te weten over de diverse beveiligingssystemen die wij te bieden hebben? Of wilt u direct een alarmsysteem voor uw woning of pand aanschaffen en laten installeren? Neem dan nu contact op met onze adviseur voor uw alarmsysteem, zodat u snel voorzien bent van de beste inbraakbeveiliging voor uw woning of pand en inbrekers geen kans meer hebben.

Wij zijn GoodChoice

GoodChoice levert camera- en alarmsystemen door heel Nederland. Wij bieden producten van een zeer hoogwaardige kwaliteit, die uw woning of pand optimale veiligheid garanderen. Door de regelmatige bijscholing van onze medewerkers beschikken wij over de nieuwste inzichten inzake de beveiliging. Hierdoor kunnen wij voor iedere situatie snel de best passende oplossing bedenken. Wij zijn gevestigd in Weert, van waaruit onze experts door het hele land opereren. Wenst u meer informatie over ons bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan u graag te woord en voorzien u graag van een gedegen advies omtrent uw nieuwe beveiligingssysteem. Schakelt u, net als vele anderen, ook GoodChoice in voor een optimale inbraakbeveiliging?

Verisure Smart systeem en GoodChoice alarm

Wilt u het beste alarmsysteem voor uw woning of pand aanschaffen? Dan kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment alarmsystemen. Zo bieden wij onder andere het Verisure Smart systeem en ons GoodChoice huismerk alarm aan. Het Verisure Smart systeem heeft een speciale meldkamerkoppeling. Hiermee kan middels een SIM-kaart en het internet direct een verbinding gelegd worden met de meldkamer. Goed om te weten is dat het Verisure Smart systeem officieel is erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie. En wist u ook al dat u een levenslange garantie op de Verisure Smart krijgt? Ons GoodChoise huismerk alarm is tevens een echte aanrader. Dit smartphone thuis-alarmsysteem werkt geheel via de SIM-kaart op uw telefoon en het internet. Als het alarm bij u thuis afgaat, krijgt u direct een melding binnen op uw telefoonscherm. Zo kan er snel actie ondernomen worden en denken inbrekers nog wel een paar keer na voor ze iets uit uw woning meenemen. Want dit wilt u uiteraard het liefst voorkomen. Gelukkig bieden wij u een veilige oplossing met onze vernuftige beveiligingssystemen!

De voordelen van de inbraakbeveiliging van GoodChoice

Onder onze alarmsystemen vindt u ook ons handige camerasysteem. Bekijk ons assortiment om te weten te komen welke alarmsystemen ook een camerasysteem bevatten. Met een camerasysteem profiteert u van vele voordelen:

  • Met de ingebouwde microfoon heeft u zowel beeld als geluid
  • Met de ingebouwde luidspreker kunt u vanuit de applicatie praten tegen de camera
  • De mogelijkheid om live mee te kijken, op te nemen en foto’s te maken via de applicatie
  • Ingebouwde led lampen zijn te bedienen vanuit de applicatie
  • Ingebouwde bewegingsmelder om u te alarmeren bij beweging

alarmsysteem-woning

Kortom: met ons camerasysteem weet u zeker dat uw beveiliging optimaal geregeld is en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten voor uw beveiliging. Bent u benieuwd wat de inhoud van deze pakketten is? Of wenst u een gedegen advies omtrent de keuze voor het juiste pakket voor uw woning of pand? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialist voor meer informatie over de pakketten en de tarieven.

Neem contact op voor uw nieuwe alarmsysteem

Zou u het liefst uw woning optimaal willen beveiligen met een van de beste alarmsystemen die er voorhanden is? Dan bent u bij GoodChoice op de juiste plek voor een exemplaar van topkwaliteit, waar u eveneens een levenslange garantie op heeft. Ook zeer goed nieuws, is dat wij een mooie cashback actie hebben. Ieder die bij ons een alarmsysteem aanschaft en hierbij een nieuwe klant introduceert, krijgt van ons €100,- van het aankoopbedrag terug. En bij de installatie van een beveiligingssysteem ontvangt u ook nog eens een gratis tablet. Kortom: wij bieden u enkel voordelen! Wilt u meer weten over onze actie of wilt u meer informatie over onze producten? Neem wanneer u direct uw beveiligingssysteem wenst te installeren contact met ons op via 020-2091167, stuur een e-mail naar info@goodchoice.nl of vul het online contactformulier in. Onze installateurs komen dan spoedig bij u langs om de installatie van uw alarmsysteem met succes te volbrengen!

+31 (0) 20 209 1167